Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Adıyaman Genç Travesti

  • Listelenmiş: 15 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9112 days, 13 hours
Adıyaman Genç Travesti - Resim 1

Açıklama

Sizlere Adıyaman Travesti, bahsedeceğim. Bu bölgede pek bilinmese de birbirinden farklı ve ateşli hatunlar sizleri beklemekte. Hayallerinizdeki kadının hiç bu kadar size yakın olduğunu bilmiyordunuz. Adıyaman aktif ve pasif, trans, cd travesti sizlerin fantezilerinizi gerçekleştirecek donanımlara ve kıyafetlere sahipler. Sitemize girip birbirinden güzel ve seksi hatunları görebilirsiniz, sizlere özel yükledikleri özel fotoğraflara bakıp tam kendinize göre bir hatun bulabilirsiniz.

Şuan tam olarak kafayı sıyırmaktayım, iki kere konuyu tam yazıp bitiriyorum ve aptal bir şekilde son kelimede bir yazım hatası yapıyorum, tam düzeltmeye kalkıyorum o sırada ne yapıyorum tahmin edin, evet yazdığım bütün konuyu siliyorum ve salak gibi bir daha baştan yazıyorum. Yetmezmiş gibi ikinci defada aynı hataya düşüyorum ve yazdığım her şeyi tekrardan siliyorum! Kendimi parçalamamak için zor duruyorum resmen. Tamamen kendi ego manyam yüzünden çok biliyorum ya bazı şeyleri hızlı hareket edeceğim hızlı sileceğim diye bir yelerlerim kalkıyor hava yapacağım ya her şeyi silip mal gibi ortada kalışıma tek başıma şahit oldum resmen.

Adıyaman eve gelen travesti, sizleri kendi evlerinizde karşılayıp veya ağırlayabilir, inanılmaz güzel ve seksi bir şekilde karşılayacak geriye kalan vakit te ise isterseniz yatakta, duşta inanılmaz bir şekilde hayallerinizi bekleyen bir gece sizleri bekliyor olacak.

 

Etiket Yok

71 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 55866be1c7783ae1

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads