Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Aksaray Sarıyahşi Travesti Nuray

  • Listelenmiş: 12 Mayıs 2022 18:36
  • Süre sonu: 8139 days, 7 hours

Açıklama

Deyim yerindeyse sizi bir Aksaray travesti olarak zevke doyurmak için buradayım ve bir Sarıyahşi travesti numarası telefonları reklamları ilanları konulu bu yazımda bendeniz Nuray size zevkle hitap etmek için bu sanatı gerçekleştiriyorum.

Aksaray Sarıyahşi aktif pasif ap cd gay travesti numaraları size sonuçları çok güzel olacak anlar vaad ediyor. Bir arada feci bir kaza sonucunda bir ailenin yuvası göz göre dağıldı, ve buna hiçbir şey yapamayan aile ise gözyaşlarını tutamayıp isyan etmeye başladılar.

Her mekanda, her türlü koşulda, hiç utanmadan ve bıkmadan, sevişmeye uygun bir hatun olarak sizlerin yanında olacağımı belirtmeliyim. Ateşli seksin tadını çıkarmak isteyenlere hitap etmekteyim. Onlara gerçek hazzın tadını çıkarmaları için tüm hünerlerimi sıralamaktan asla geri kalmam.

Olay dün gece saatlerinde kepez de bir mahallede gerçekleşti. Ailece dün gece saatlerinde evlerinde otururken uyuya kalmışlar. Evde ikisi çocuk anne ile baba vardır, o sırada da elektrikli soba açık kalmıştır. Muhtemelen o sırada elektrikli soba devrilip, bütün ev ateş altında kalmıştır.

Ziyadesiyle çok memnun kalacağınız, hünerli bir kadın olarak beylerin isteklerine uyum sağlarım. Duygularına hitap eder ve onlara iyi davranırım. Hatta tüm bu tavırlarım beylere iyi geleceği için sık sık benimle görüşmek isterler. Her daim sekse dair ihtiyaçlarını benimle karşılamaları kaçınılmaz hale gelir.

 

988 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 979627d161c21556

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads