Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Alanya Konaklı Travesti Ece

  • Listelenmiş: 11 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9106 days, 13 hours
Alanya Konaklı Travesti Ece - Resim 1

Açıklama

Alanya Konaklı Travesti olarak, Alanya yeni ve genç travestiler arasında en ateşli ve azgın olanlardan birisi olduğumu düşünüyorum çünkü, beni bir kere gördüğünüzde unutamayıp aklınızdan çıkaramayacaksınız. Alanya eve gelen Travesti sizi evimde karşılayacağım, unutmayacağınız heyecanlı ve ateşli anlar yaşayacağınız, güzel karşılanıp sanki evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz, ateşli ve inanılmaz anlar yaşayacaksınız. Alanya aktif, pasif, trans, cd travesti fantezilerini son doruklarına kadar yaşayacağınız unutulmaz seksi anlar yaşatacak.

Hayvanları insanların neden sevmediğine bir türlü anlam veremiyorum, özellikle bir insan nasıl olurda kedi sevmez abi! görüp görebileceğiniz en tatlı, en salak, en güzel ve serseri canlılardan bana göre. Tamamen uzaydan gelmiş olabileceklerine dair düşüncelerim var, bir hayvan nasıl olurda böyle davranabilir, küçücük boyuyla beni kölesi yapıyor resmen ne isterse onu yapıyorum! kendini sevdirmek için bana elinden geleni yapıyor ve bende bu numaralara kanıyorum ya cidden inanılmaz. Anlatmak istediğim konu buydu yanı nasıl olurda böyle bir canlıyı sevmezsin, yani nasıl bir hayat yaşadın da sevmeyecek hale geldin cidden böyle insanlara acıkmaktan başka bir şey yapmayıp onları öylece uzaktan izliyorum.

Alanya konaklı Travesti Ece sizlere fantezi kıyafetleri ile unutulmayacak dakikalar yaşatacak, zevkinize ortak olacak onla keyifli dakikalar yaşayacaksınız. Alanya Otele gelen travesti, isterseniz yatakta, isterseniz duşta sizlere hizmet etmek için burada.

Etiket Yok

102 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 38966b56388007aa

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads