Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Alanya Travesti Bircan

  • Listelenmiş: 27 Ağustos 2022 18:42
  • Süre sonu: 8248 days, 13 hours

Açıklama

Antalya Alanya Travesti Partner Bircan

Seks konusu olduğunda bir erkeği mutlu etmek için benim gibi bir hatunun en başarılı hallerini sizlere sunacağım. Sanki kendi tarzımdan ayrılıp başka siteciler gibi hareket etmeye başladığımı üzülerek söylemek isterim. Burada amaç ne olursa olsun, benim yolumdan sapmadan hareket etmemi sağlamaktır.

Alanya gay partner arayışında olan bazı vatandaşlar bir kurumun önünde eylem yapma hazırlığında iken durduruldular. Mehmet abi dedi ki kardeşlerim ne yapıyorsunuz! Bırakın böyle saçma sapan şeyleri, madem kendinize takacak ya da taktıracak birisini arıyorsunuz hemen internet ortamında takılın ve aradığınızı bulun.

Gerçek resimli bir hatun olarak, diğerleri gibi çakma fotoğraflar koyup sizi yanıltmıyorum. Bu şehrin tüm ilçelerine konuk olmamın yanı sıra evi olmayan müşterilerimi evimde misafir etmekteyim.

Alanya Eve Otele Gelen Travestiler

Bu iş için yeni sayılabilecek 20 yaşındayım, 1.73 boyundayım ve 52 kiloda Antalya travesti partnerim. 90-60-90 ölçülere sahip olmamın en temel sebebi düzenli olarak spor yapmamdan, ve iyi bir estetik hekimi ile çalışmamdan kaynaklı. Bu mesleği hobi olarak yapıyorum, lakin çok zevk alıyorum tam bir seks bağımlısıyım. Benim yatağıma koynuma girip memnun olmadan yanımdan ayrılan bir erkek daha olmadı. Bu yüzden kendime güvenimin fazlasıyla olduğunu söylemek isterim. Eğer aklınızda bir fantezi varsa bana söyleyin, daha önce denemediğim birçok pozisyon ise eğer birlikte yaşamaktan çok keyif alırım. Oral seks benim için öyle güzel bir tutku ki, ağzıma alıp dondurma gibi yalamayı emmeyi seviyorum. Alanya ap travesti arayan ve  sınırsız hizmet almak isteyen erkeklere özel seksi ben teklif etmekteyim. Bunun yanı sıra uzun süren ve sabah uyandırmalı sakso hizmetlerimden faydalanın derim.

Bu sayfadan gelen erkeklere özel % 12 indirim yapıyorum, görüşmeleri kendi evimde dışında sizlerin evinde veya herhangi bir otelde de gerçekleştirebilmekteyim. Farkı ve kaliteyi benimle birlikte yaşamak isteyen beylerin beni biran önce aramalarını bekliyorum. Daha önce hiç Alanya güzel travesti ile sevişme şansınız oldu mu? Hadi canım oradan, sana gelmedik ki henüz demeyin. İşindi iddialı bir kadınım ben, asla küçümsemeyin. Bir yazımı okuyan her erkek fazlasıyla merak ediyor, yazımı okumayan telefonda randevu alırlarken bu soruyu sormadan duramıyorlar.

 

956 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 214630a34975b5cb

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Alanya Travesti Bircan”

  1. gral Üzerinde 15 Ocak 2023 @ 04:36

    Antalya travestileri aramasında bu Alanya travesti sitesine denk geldim, istediğim aradığım hatunu bulmakta zorluk çekmedim, çok güzel ve hoş bir iş olmuş.

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads