Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Alanya Travesti Çıtır Senem

  • Listelenmiş: 18 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9114 days, 13 hours
Alanya Travesti Çıtır Senem - Resim 1

Açıklama

Merhaba beyler ben Senem. Alanya travesti olarak sitede karşınıza çıkmış bulunmaktayım, kısaca sizlere kendimden bahsedeyim. 1.72 boyunda 58 kilo bir hatunum, birbirinden farklı seksi kıyafetlere ve fantezi donanımlarına sahibim. Yatakta kendime güvenim çok şekilden şekle girerim sabit durmayı sevmem. Sizlerle beraber hoş vakitler geçireceğimize dair kendime güvenim tam. Alanya aktif ve pasif, trans, cd travesti her türlü isteklerinizi gerçekleştirebilirim. Benimle iletişime geçmek için siteden profilimi bulup ulaşabilirsiniz.

Savaş savaş savaş, dünya tarihine baktığımız zaman her zaman bir savaş yaşanmış, sayılamayacak kadar kanlar akıtılmış durumda. Bunların tek bir sebebi bulunmakta her zaman daha güçlü olmak yada sömürgeleşmek. İnsan oğlu nedense aşırı doyumsuz canlılar, her zaman daha fazlasını daha iyisini istemekte. Çok uzak olmayan geçmişimizde büyük savaşlar yaşanmış, nükleer silahların icadı ile artık yaşamış olduğumuz gezegene de zarar veriyoruz maalesef. Artık yeni bir savaş çıkarsa bunun bir siber ortamda yaşanacağına şüphe yok, devletlerin süper gizli silahları başka ülkelerin siber ekibi tarafından kontrol altına alınacak ve inanılmaz bir siber savaş ortamı sürecek gibi geliyor bana.

Alanya travesti, konumuza tekrardan dönelim eğer kendinize göre bir partner adayı arıyorsanız mutlaka sitemize göz atmalısınız beyler. Birbirinden hoş onlarca hatun sizlerin onlara ulaşmasını bekliyor.

 

Etiket Yok

89 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 3266c106f205b2a

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads