Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Amasya Yeni Travestiler Harikalar Yaratıyor

  • Listelenmiş: 17 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9114 days, 13 hours
Amasya Yeni Travestiler Harikalar Yaratıyor - Resim 1

Açıklama

Amasya ilimizde pek bilinmese de birbirinden harika hatunlar bulunmakta. Amasya travesti, kendinize bir partner arıyorsanız sitemize girip Amasya travesti ilanlarımıza göz atabilirsiniz. Burada ki hatunlardan sizlere kısaca bahsedeyim, sizlerin fantezilerinizi gerçekleştirecek ve hoş vakit geçirmenizi sağlayacaklarından şüpheleriniz olmasın. Hayallerinizde seksi yaşamak için grup aktif, pasif, trans ,cd fark etmeden sizleri bekliyor olacaklar.

Yeni bir gün yeni Amasya travesti konuları girmeye devam ediyorum arkadaşlar. İşlerin rayına oturması için işleri düzenli şekilde devam ettirmek, sorumluluğu ve disiplini elden bırakmamak başarının birinci sırrıdır bunu unutmayın. Burada sizlere hayat tavsiyesi verecek yaşta değilim zaten bu yazdıklarımı bir kişinin okuyacağını bile düşünmüyorum. Klavyede yazma konusunda kendimi baya bir geliştirdim konu girme aracılığı ile. Gözlerimi kullanmam bile gerekmiyor artık ve saniyede kaç kelime yazdığımı merak etmeye başladım. Çocukluğumdan beri bilgisayar benim için çok eğlenceli bir alet olarak kalmıştır. Yazılım kısmı değil de, donanım kısmı beni asıl merak konum, bozuk bir bilgisayar olduğu zaman parçalamaya bayılırım mesela, yada gidip asla hazır bir bilgisayar satın almam gereksiz yere bir sürü para harcamak yerine daha cüzi bir miktara parçaları alıp evde kendi başıma monte etmek düzenlemek beni aşırı mutlu eden etkenlerden birisi.

Amasya eve gelen travesti, sizleri evlerinde ağırlayacak veya evinize gelecek bir çok hatun bulunmakta. Hiç vakit kaybetmeden sitemizi ziyaret edip kendinizi bir partner aramaya başlayabilirsiniz.

Etiket Yok

74 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 72566c0ac1d11be4

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads