Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Ankara Altındağ Travesti Neriman

  • Listelenmiş: 11 Ocak 2024 17:57
  • Süre sonu: 648 days, 7 hours
Ankara Altındağ Travesti Neriman - Resim 1

Açıklama


Değişik ortamlarda Ankara travestileri ile tanışmak mümkün olabilir, sizi anlayacak Ankara Altındağ travesti modeller ile sonsuz zevkler edinebilirsiniz. Gece hayatı Ankara’ da ki kadar olmasa da Altındağ’ da gayet hareketli geçmektedir, birçok travesti bayan ise eğlenmeyi sevmektedirler. Kaliteli bir hatun ile bu tarz bir mekana yada eğlence yerine gittiğinde hem eğlenmek ayrıca işini görmek istemektedir.

Ona eşlik eden bir bey yoksa eğer bir barda yada disko travesti ortamında tanıştığı erkekle birlikte gecesini sonlandırmayı severler. Ankara pavyon travesti ise durum biraz daha karışıktır, oradaki bayanlar size zaten masanızda eşlik etmektedirler ve onlarla masanızda iken rahatça pazarlığınızı yapıp anlaşabilirseniz pavyondan uzakta bir yerde çıkışta buluşabilir ve sizi yada onun evine giderek gecenizi mutlu bir şekilde bitirebilirsiniz.

Sonuç her durumda aynı olduğundan ve daha masraflı olduğundan üstelik birde alkol muhabbeti işin içine karıştığından şahsi olarak bu tarz durumlarda Altındağ yeni travestiler bayan aramaktansa internet ortamından bakınmanızı tavsiye ederim. Merhabalar ben yeni esmer güzeli Altındağ aktif travesti olarak, genç güzel ve bakımlı bir partnerim. Uzun siyah saçlı, esmer güzeli, 23 yaşında, zayıf hatlara sahip, manken standartlarında, çok tatlı ve güzel, kesinlikle bir kere birlikte olduğunuz zaman kopamayacağınız bir kadınım.

Etiket Yok

377 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 78765a0004d37079

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads