Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Ankara Çankaya Travesti Merve

  • Listelenmiş: 9 Ağustos 2024 02:18
  • Süre sonu: 9106 days, 13 hours
Ankara Çankaya Travesti Merve - Resim 1

Açıklama

Ben Ankara Çankaya travesti olarak, Ankara yeni travestiler içinde en azgın ve ateşli, Ankara travesti Merve. Bana bir kere baktığınız zaman gözlerinizi üzerimden alamayacaksınız. Ankara gay, pasif, aktif, Ankara trans deyince ilk aklınıza gelen ben olacağım çünkü tadıma bakmaya doyamayacaksınız. Sizlere Ankara pasif travesti olarak da hizmet vereceğimden hiç şüpheniz olmasın. Çankaya evi olan travesti olarak, seni öyle güzel ağırlayacağım ki, kendini sanki sevgilinin evindeymiş gibi hissedecek ve gitmek istemeyeceksin.

Bu arada kafama takılan şeyler var tabi ki. Arkadaş bu olimpiyat oyunlarında biz neden doğru düzgün madalya çıkaramaz hale geldik ki? Bu başımızdaki pezevenk, her şeyi bitirdiği gibi, sporu ve sporcuyu da sabote etmeye başlamış gibi görünüyor. Gerçi bu oyunlara damga vuran trans boksörler olsa gerek. Benim anlamadığım sikik Fransa, bir kadının karşısına erkek nasıl çıkar ve siz bunu nasıl kabul ediyorsunuz? Güç eşit olabilir mi, var mı böyle bir imkan, sonuçta karşıdaki erkek. Genetik yapısı belli, orantısız güç oluyor doğal olarak. Zaten bu lgbt durumu gitgide fazlaca kabul edilebilir bir hale gelmeye başladı. Utanmasanız komple meşrulaştıracaksınız, hatta herkes dönmeli diyeceksiniz. Azıcık utanın be, milletin çoluğuna çocuğuna kötü örnek olmaya uğraşmayın. Her şey artık sosyal medya sayesinde, alenen ve özendirici bir boyutta yaşanmaya başladı.

Ben ne yazık ki bir siteci olarak Ankara travesi veya buna benzer yazılar girmek durumundayım ama, her fırsatta da içimden geçenleri burada dile getireceğimden, hiç kimsenin şüphesi olmasın. Nefret ede ede yazıyorum ne yazık!..

 

154 Toplam Görüntülenme, 6 Gün

  

Liste Kimliği: 31766b54eeb97654

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads