Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Döşemealtı Travesti Başak

  • Listelenmiş: 2 Mayıs 2022 10:00
  • Süre sonu: 8131 days, 13 hours

Açıklama

Gelmiş geçmiş en popüler Antalya travesti partneriniz olarak siz azgın beylere Döşemealtı travesti olarak rüyalarınızda bile yaşayamayacağınız eşsiz lezzetler taktim ediyorum. Sınırları zorlamak ve zevki şekillendirmek için Döşemealtı gay aktif pasif ap cd travestileri hakkında burada ilanımın yayınlanmasından beni daha fazla tatmin edecek bir şey de bilmiyorum.

Takipçileri tarafından merakla beklenen bu şarkılarının ilk sporlarını açtıkları canlı yayında söylemişlerdir. Oldukça sevilen çift sosyal medya üzerinden de aşklarını çeşitli aşk sözleriyle yaşamaktan da Döşemealtı ap travesti olarak çekinmemişlerdir.

Buralarda fazlasıyla talep gören bir hatun olarak sizlere iletişim bilgilerimi paylaşıyorum. Benimle görüşmek isteyenlerin önceliği hemen bir an önce bana ulaşmak olmalı. Çünkü bu şekilde, başkası gelip beni becermeden önce, seks buluşmalarına geçmeniz kısa sürer. Bir araya gelerek eşsiz seksin tadını çıkarmaya başlayabiliriz.

Bana bazen bu işi gerçekten seviyor musunuz diyorlar, manyak mısınız lan diyorum, müptelasıyım ben bu işin sorusuna şu yanıtı vermiştir. İlk defa Döşemealtı yeni travestilerin numaraları aşık oldum diyebilirim, bu adam ile çok güzel zaman geçiriyoruz, ve baya eğleniyoruz. İkimizin de eğlence anlayışı müzik anlayışı birbirine çok benziyor. İyi ki onu tanımışım, birlikte çıkardığımız albümde de çok eğlendik. Benim her zaman yanımda olduğu için ona teşekkür ederim, demiştir.

   

1001 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 241626f7fb813ff8

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads