Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Finike Travesti Ekin

  • Listelenmiş: 20 Nisan 2022 14:10
  • Süre sonu: 8119 days, 13 hours

Açıklama

Hoş ve kalıcı güzelliklerin yaşanacağı bir Finike travesti numaraları ilanları reklamları görüşmesi yapmak için bana gelmeniz gerekiyor. Bu hususta ben şartlar el verirse ve tüm konularda anlaşırsak sizin yanınıza da gelebilirim. Antalya travesti seçiminizde umarım beni tercih edersiniz, ben de size inanılmaz ve soluksuz bir zaman yaşatarak karşılıklı olarak tatmin olabiliriz.

Tabi ki siz bunu asla anlayamazsınız, çünkü zihniyetiniz her zaman kötüye çalışmaktadır. Ancak şunu söylemeliyim ki ben bu meslekten para kazanarak hayatımı idame ettiriyorum. Sevgilim Oğuzhan ile bu konuyla alakalı kesinlikle bir tartışmamız olmadı. Başka özel sebeplerimiz vardı, Finike ap travesti bu tarz saçma şeylerle hayatınızı meşgul etmeyin, demiştir.

Manita bulamadığınız ve içinizin cinsellik yapma arzusu ile yandığı akşamlar de sana vereceğim hizmetle tatmin olmuş ve hoş bir akşam geçirmenizi sağlayacağıma emin olabilirsiniz. Finike ap pasif aktif cd gay numaraları ilanları konusunda telefon numarası bulmak artık zor olmayacak. Maharetli ellerim ve dilimle oral sevişmelerin daha güzeli ile tahrik olacak sertleşecek ve sevişmeye hazır hale geleceksiniz.

   

821 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

  

Liste Kimliği: 664625fe8f6caccf

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads