Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Kemer Travesti Oylum

  • Listelenmiş: 9 Nisan 2022 15:33
  • Süre sonu: 8108 days, 13 hours

Açıklama

Biz burada sizlere Kemer travesti olarak en güzel anları yaşatmak için bulunuyoruz. Antalya travesti numaraları arasında en çok göze çarpan ve bir hatun olarak sizlere yakışacak olan partner benim. Göz görür gönül ister, umarım fotoğraflarıma bakıp, hemen azıp, benim aşağıdaki numaramı kaydedip bana ulaşmak isterseniz. Böyle bir durum olursa emin olun ki sizi çok güzel şeklide mutlu edeceğimdir.

Ancak bu törende herkesin dikkatini çeken, ve gazetecilerin de haber konusu olan Kemer otele gelen travesti numarası telefonu orada olmamasıdır. Neredeyse çoğu dizide yer alan ikili, bu konuda can sıkıcı şekilde cenaze töreninde yoktu. Bu konu üzerinde baya konuşulduktan hemen sonra Kemer travesti telefonu numarası ilanı reklamı sessizliğini bozup sosyal medya üzerinden şöyle bir açıklama yaptı.

Metin abiyi çok severdim, burada baya eğlenceli dakikalar geçirdik. Çok saygılı bir adamdı, onu bu son yolculuğunda yalnız bıraktığım için ondan özür dilerim. Çünkü oğlum hastaydı, ve onun yanında olmak zorundaydım. Şimdi sizlere gelecek olur isek, her konuda fikrinizi sunmanıza ihtiyacım yok. Lütfen insanlara saygı göstermeyi öğrenin. Benim Kemer ap travesti olarak Metin abiye olan sevgimi asla ölçemezseniz. Buna da izin verme, ben ailesine gereken desteğimi uzakta olsam da yapmaya çalıştım. Onlar beni hoşgörüyle karşılarken sizlere ne oluyor anlamıyorum. Daha fazla bu tarz haberlerle muhatap olmak istemiyorum, şeklinde yorum yapmıştır.

  

862 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 72062517b72af772

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Antalya Kemer Travesti Oylum”

  1. Gizli Üzerinde 30 Aralık 2023 @ 02:36

    Arkadaşlar sitenin üstünde Antalya travestilerini görmek için tıklayın butonuna basıp diğer hatunlara bakın.

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads