Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Manavgat Travesti Süreyya

  • Listelenmiş: 11 Eylül 2023 14:07
  • Süre sonu: 8110 days, 13 hours
Antalya Manavgat Travesti Süreyya - Resim 1

Açıklama

Birlikte çok güzel zaman geçireceğimizi umut ediyorum, bunu bilen bir Manavgat travesti bayan olarak sizleri kendi yerimde ağırlıyorum. Tabi Manavgat otele gelen travestiler şeklinde bir ihtiyacınız var ise, bana ulaşırsanız kaldığınız otele odanıza gelerek sizi mutlu etmek için çaba sarf edebilirim.

Genel olarak kitabın içeriği, genç ve orta yaş grubu kişilerin hem cinsel hem ilişkilerinde yaşadığı problemleri anlatmaktadır. Bu sorunları sert bir dille aktarmaktan ziyade güldürü eşliğinde insanları mizah yaparak gündelik hayatlarındaki sorunları söyleyerek, çevremize eşimize veya çocuklarımıza kötü örnek olmamızı göstermektedir. Aslında kullandığı bu üslup bizim içinde oldukça etkilidir. Hem akılda kalıcılığı hem de insanlara olan bakışasımızı da bir nebze olsun değiştirmemizi sağlamaktadır.

Bunun yanında hem Manavgat yeni travesti bayalar olarak kitaptaki karakteri hem de kendimizi sorgulamamıza acaba nerede hata yapıyoruz. Şeklinde kendimizde sorun aramamızda yardımcı olmaktadır. Boyun devrilsin Manavgat travestileri Türk kadının geçmişten günümüze kadar olan sosyal konumu eğlenceli olay akışı ve sıra dışı karakteriyle anlatırken, Güncel Antalya travestiler içinde önemli yadsınamaz bir katkıda sağlamaktadır. Her anlamda her yönüyle eğlenceli olan bu kitap okuyucuları tarafından da sevilmektedir.

 

1074 Toplam Görüntülenme, 10 Gün

  

Liste Kimliği: 21562540a97ec863

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads