Aydın Genç Travesti

Aydın genç travesti, birbirinden farklı, birbirinden seksi ateşli hatunlar Aydın’da oldukça fazla. Sizlerle beraber olmak isteyen yatakta aradıklarını sizlerde bulabileceğini düşünen seksi hatunlar sizleri bekliyorlar. Aydın aktif ve pasif, trans, cd travesti fantezilerinizi gerçekleştirecekler. Aydın eve gelen travesti sizleri karşılayacak, birbirinden farklı seks kıyafetleri ve donanımlarıyla birlikte yatakta adeta sınırları zorlayacaklar unutamayacağınız anlar yaşayacağınızı temin ediyorum.

Gelelim konumuza, bundan yüzyıl önceye baktığımız zaman şuan modern çağda sıkça kullanılan arabaların yüz yıl sonra uçan arabalar olacağı düşünülmüş, ama günümüzde baktığımız zaman yüz yıl önceki araçlardan oldukça bir fakları yok gibi görünüyor. Hala 4 tekeri olan ve bir tekerleğe sahip araçlar acaba neden böyle oldu diye düşünmeye başladım ve aklıma bir kaç tane fikir geldi, gelip baktığımız zaman çokta uzak olmayan gelecekte kullandığımız bilgisayar keşfedildi. Oldukça büyük bir ekrana ve kasa ya sahip iken, kullanılan mekanizmalar baktığımız zaman data verileri ve depolama alanları oldukça küçüktü. Aradan pek fazla yıl geçmemesine rağmen şuan karşılaştırdığımız zaman ilk bilgisayarı ve en güncel son teknoloji bilgisayarı aralarındaki veride bile binlerce kat var. Buda şu demek oluyor insanoğlu işine daha fazla yarayan, kullanışı verdiği yarar pek değişmeyen teknolojilere odaklanmak geliştirmek yerine, ne kadar gelişirse daha fazla yarar sağlayacak olan teknolojilerin üzerinde daha fazla duruyor. Araba uçsa ne olacak ki sonuçta o bir ulaşım aracı, ama bir bilgisayar ne kadar gelişirse alacakları fayda daha çok olacaktır. Aya ilk adım atılırken kullanılan bilgisayarda 1gb ram bile yoktu. Şimdiki uzay şirketlerinin süper bilgisayarlarındaki ramı saymaya kalksam sayamam bile galiba.

Aydın Travesti sizlere hiç de uzak değil. Yapmanız gereken tek şey sitemize girip beğendiğiniz hatunu seçmek ve ona ulaşmak

Comments (0)
Add Comment