Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bakırköy Travesti Emel

  • Listelenmiş: 25 Ocak 2024 18:09
  • Süre sonu: 8902 days, 7 hours
Bakırköy Travesti Emel - Resim 1

Açıklama


Söylemesi kolay bir İstanbul travesti ekonomisini saklamadan tercih edecek olan bir İstanbul Bakırköy travesti siz karşı tarafın ön planda tutulduğu bir değer yargısını kurgulamış bulunmaktadırlar. Beraberlikte yaşamak istediğiniz bir çok fanteziye cevap vererek sizlere beraber olduğumuz sürenin en iyi ve dolu dolu geçeceğinin garantisini veriyorum. Hatta ve hatta memnun kalmazsanız paranızı geri iade ederim diyerek şaka yollu da olsa bir güvence veriyorum canlarım.

Tüm tabuları yok etmek ve Sınırları zorlamak deyince akla gelen ilk İstanbul Bakırköy sınırsız travesti olarak sizlere hizmet vermekten çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Hayatım boyunca önüme koyulan tüm sınırları bir kenara iterek kendi bildiğimi okumayı her zaman seven bir kadın olduğum için bunu şu anki işime de yansıtmanın doğru olacağını düşünüyorum ve bu nedenle de cinsel ilişki yaşarken benimle beraber geçireceğiniz zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamayacaksınız.

Burada kendimden sizlere biraz daha bahsedeyim. Ben İstanbul yeni travesti partnerim ve kendi resimleri ile çalışan henüz 21 yaşında ateşli bir genç hatunum. Aradığınız tüm niteliklere sahip olduğumu düşünüyorum. Sizlerle istediğiniz her an her yerde İstanbul sınırsız travesti bayan olarak görüşebileceğim gibi sizleri evimde de seve seve misafir ederim canlarım. Tek yapmanız gereken buraya bırakacağım iletişim numaramdan bana ulaşmak siz gerisini bana bırakın.

Etiket Yok

474 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 80165b27769da979

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads