Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Balıkesir Ayvalık Travesti Cici Sude

  • Listelenmiş: 18 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9115 days, 13 hours
Balıkesir Ayvalık Travesti Cici Sude - Resim 1

Açıklama

Sizlere Balıkesir Ayvalık travesti Sude’den bahsedeceğim. Kendisi kelimenin tam anlamıyla felaket bir hatun. Kısa boylu ve sarışın, beyaz tenli inanılmaz bir şey. Onu bir kere gördüğünüz zaman gözlerinizi üzerinden alamıyorsunuz. Balıkesir aktif ve pasif, trans, cd travesti fantezilerinizi gerçekleştirebilecek bir hatun, her türlü donanımlara ve kıyafetlere sahip olmakla birlikte hoş vakitler geçirebilecek her şeye sahip. Balıkesir travesti Sude yatakta sınırları zorlamayı seven, karşısındaki partnerin zevk alabilmesi için duşta, yatakta ona zaman ve mekan fark etmiyor resmen, yılan gibi bir hatun şekilden şekle giriyor.

Kısa bir oyun başlığı yapıp hemen sonlandıracağım. İnanılmaz hayatta kalma becerilerine sahip olan bu oyunda, ıssız bir adaya düşüp adanın yamyamlarına karşı hayatta kalmak için etrafımızdaki her bir bileşeni ve malzemeyi kullanabiliyor. İnşa etme hayatta kalma üzerine odaklanılmış bu oyun, çok fazla maliyet ve grafik gerektirmeden de bir oyunun tutabileceğinin en büyük kanıtı. Çok fazla oynanmaya ulaşılmış ve başarılara imza atmış bu oyun her şeyin yatırıma odaklanmadığının en büyük kanıtı. Yavaştan konumu toplamaya ve Balıkesir travestilerden bahsetmeye devam edeceğim.

Balıkesir eve gelen travesti, sıcak evinizde bir hatunun sizi beklediği düşünce cidden mükemmel bir his. Eve vardığınız zaman sizi karşılayacak ve onunla sabahlara kadar hoş vakitler geçirebileceksiniz.

Etiket Yok

96 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 40666c1f949b4917

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads