Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bartın Travesti Seda

  • Listelenmiş: 16 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9113 days, 13 hours
Bartın Travesti Seda - Resim 1

Açıklama

Sizlere Bartın travesti Seda bahsedeceğim, kendisi uzun boylu sarışın bir hatun, inanılmaz seksi ve ateşli onu bir kere gördüğünüz zaman lafın tam anlamı ile unutamayacağınız hatunlardan birisi olacak. Bartın travesti Seda yatakta sınırları zorlamayı seven partnerini mutlu etmek için birbirinden farklı ve seksi kıyafetleriyle, donanımlarıyla elinden gelen her şeyi yapıyor. Bartın eve gelen travesti, sizleri kapıda karşılıyor ve tatmin olmanız için mekan fark etmeden ateşli dakikalar geçirmek istiyor.

Yine bir oyundan bahsetme kararı aldım, bu oyunumuzda galaksideki gezegenleri keşfediyoruz ve uzay ticareti yapıyoruz. Oyunun ilk klasmanında bizlere vaat ettikleri öyle inanılmaz bir olay vardı ki yaklaşık olarak bir milyondan fazla gezegene iniş sağlayabileceğimiz ve hepsini keşfedebildiğimiz söylendi. Ne kadar doğru bunu bilmiyoruz ama kimse gidip te bir milyon gezegen keşfetmek ile uğraşamaz, ama ciddi bir şekilde cidden gidebileceğimiz gezegenlerin sınırı yok gibi görünüyor. Eksi yönlerine gelirsek yaklaşık olarak kırk adet gezegen formu var ve hepsini tekrar tekrar karşımıza çıkıyor diye görüyorum. Bir döngü halinde tekrarlanan bu benzer gezegenler sadece ya boyutu küçülüyor, yada rengi değişiyor. Sonuç olarak ufak bir süre zarfında uzay temasını seviyorsanız kesinlikle eğlenebileceğiniz bir oyun, herkese tavsiye edebilirim.

Bartın sınırsız travesti, bu bölgedeki hatunlar pek bilinmese de birbirinden ateşli hatunlar burada her zaman sizleri bekliyorlar. Tek yapmanız gereken internet sitemize girip seksi hatunlardan bir tanesini beğenip ona ulaşmak.

Etiket Yok

78 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 3466be6b710d9f3

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads