Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bayburt Travesti Gözde

  • Listelenmiş: 16 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9113 days, 13 hours
Bayburt Travesti Gözde - Resim 1

Açıklama

Ben Bayburt travesti Gözde, kısa bir şekilde kendimden bahsedecek olursam 1.62 boyunda sarışın bir hatunum. Yatakta kendime güvenim çok, karşımdaki kişinin anı yaşaması için elimden gelen her şeyi yapabileceğime eminim. Birbirinden farklı fantezi donanımlarına ve kıyafetlere sahibim. Bayburt aktif ve pasif, trans, cd fantezilerinizi her türlü gerçekleştirebilirim. Bayburt eve gelen travesti, sizleri güzel bir şekilde ağırlayabilirim daha sonrasında sabaha kadar beraber güzel vakitler geçireceğimizden emin olabilirsiniz.

Hadi biraz da mısır piramitlerinden bahsedelim, tarihi milattan önce 2000-4000 yıllarına dayanan bu yapıların nasıl yapıldığı hala büyük bir gizem. Bir taraf araştırmacılar mantıklı bir şekilde çözüm ortaya sürürken bir diğer tayfa ise, yok kardeşim uzaylılar geldi sonra uçan aletleri ile taşları tek tek taşıyıp koydular. Buda bir teori tabii ki neden olmasın çünkü içlerinin yapılan taramasına baktığımız zaman birbirinden gizli odalar, küçük bir fare boyutunda canlının girebileceği kanallar bulunmakta. Bunları ben bile görüp kaynaklardan okuduğum zaman diyorum galiba bunları cidden uzaylılar yaptı, çünkü bakıyorum diyorum kendi kendime hadi taşları tek tek taşıyıp koydunuz daha sonra üzerine yıkılmaması için inanılmaz bir fizik hesaplaması gereken mimariyi nasıl yaptınız, daha sonra açılmış o kanalları nasıl o taşların içine oydunuz ve gizli bir sistem ile açılmasını sağladınız. Günümüz teknolojileri ile yapmaya kalksak baya uğraşacağımız bir inşa türü çünkü bu.

Bayburt otele gelen travesti, yanınızdaki hatun ile sevgili biçiminde takılabilir ve daha sonra isterseniz eğlenmeye, isterseniz otele gidip istediğiniz o ateşli anları yaşayabilirsiniz.

Etiket Yok

93 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 12866bf487172a12

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads