Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bilecik Yeni Travesti Hülya

  • Listelenmiş: 19 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9116 days, 13 hours
Bilecik Yeni Travesti Hülya - Resim 1

Açıklama

Ben Bilecik travesti Hülya, bu bölgede pek fazla bilinmesek te sizleri bekleyen hatunlar hep varız. Kısaca kendimden özet geçeyim beyler, 1.60 boyunda 53 kiloyum, aşırı doyumsuz ve sürekli seks arzulayan bir kişiliğe sahibim. Karşımdaki kişinin benle beraber iken mutsuz olmasına izin vermemek için her şeyi yapabilirim. Seks kıyafetlerine ve donanımlarına sahibim. Bilecik eve gelen travesti, sizleri kendi evimde karşılayıp çok ateşli dakikalar geçirebiliriz, daha önce hiç yaşamadığınız bir seksi yaşamak istiyorsanız mutlaka bana ulaşın.

Gelelim bir teoriye, uzaylılar var mı ? bana sorarsanız uzaylı olmamasının bir imkanı yok, bu koskoca evrende bizim yıldızımız bile bir toz tanesi bile etmiyorsa, bizden başka canlı yaşam formunun olmamasının matematiksel olarak o kadar az bir imkanı var ki yazmama bile değmez resmen. Olsalar bile aşırı gelişmiş bir yaşam formu olması gerekiyor ki bizlere ulaşabilsinler tehdit veya dost olduklarını yansıtabilsinler.

Bilecik travesti, bu bölgede birbirinden azgın ve fena hatunlar sizleri beklemekte. Tek yapmanız gerek sitemize girip kendinize hoş bir partner adayı arayıp onlara ulaşmak. Sizlere özel paylaştıkları fotoğraflar arasından partnerinizi seçebilir ve güzel hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Etiket Yok

82 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 95366c276667991a

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads