Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bitlis Yeni Travestiler

  • Listelenmiş: 20 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9116 days, 13 hours
Bitlis Yeni Travestiler - Resim 1

Açıklama

 

Bitlis bölgemizde pek bilinmese de, birbirinden seksi hatunlar sizlere hoş vakitler yaşatmak için çalışıyorlar. Bitlis aktif ve pasif, trans, cd travestiler sizlerin istediğiniz seksi yaşatabilecek ve beraber güzel vakitler geçireceksiniz. Hatunların yanında hiç bir şeyden çekinmeden özgürce seks fantezilerinizi gerçekleştirip geriye sadece anı yaşamak kalıyor sizler için. Bu hatunlarda aşırı seksi kıyafetler ve fantezi donanımlarda bulunmakta. Yatakta sınır tanımayan bu hatunlarla yapabileceklerinizin bir  sınırı yok, ister duşta sevişin ister yatakta onlar sadece sizlerin tatmin olması için uğraşıyorlar.

Artık yavaş yavaş alışmaya başladım dostlar, daha hızlı ve düşünerek yazıyorum ve nelere dikkat etmem gerektiğini biliyorum, tek bir sıkıntım kalıyor geriye burada sizlere ne anlatacağımı bilmemek. Terapi gibi geliyor bana aslında burada yaptığım, kimse okumayacak olsa bile bu boş beyaz sayfalara içimi dökebiliyorum. Artık kimsiniz bilemiyorum ama erkek veya kadın yada eşcinsel olun bunları okurken hem sitemizin gelişmesine yardımcı oluyorsunuz, hem de biraz da olsa beni tanıyabiliyorsunuz diye düşünüyorum ve çok uzatmadan konuyu kapatmak için sizler ile burada ayrılıyorum.

Bitlis travesti sitemize göz atıp hoşunuza giden bir partner adayı bulamama imkanınız yok, çünkü hatunların her biri gözlerinizi üzerinden alamayacağınız fiziğe ve güzelliğe sahipler.

 

Etiket Yok

74 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 27466c38d731f219

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads