Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Burdur Travesti Zeynep

  • Listelenmiş: 17 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9111 days, 7 hours
Burdur Travesti Zeynep - Resim 1

Açıklama

Ben Burdur travesti Zeynep, kısaca sizlere kendimden bahsedeceğim. 1.57 boyunda ve 49 kilo bir hatunum, yatakta sınırları zorlamaktan çekinmem her türlü size ayak uydurabilirim. Çok doyumsuz ve libidosu yüksek birisiyim. Burdur aktif ve pasif, trans, cd travesti fantezilerinizi her şekilde gerçekleştirebileceğimden eminim. Burdur eve gelen travesti sizleri kapıda karşılayacağım ve sabaha kadar istediğiniz şekilde güzel vakitler geçirebileceğimize emin olabilirsiniz.

Bahsettiğim bir oyunun bir diğer sonuna daha buradan bahsedelim madem, robotları bastırmak durdurmak için yapılmış olan başka bir robot yine bizim isteğimiz kontrolünde hareket ediyor. İstersek sistemden vazgeçmeyip bütün robotlara karşı oluyor ve tek tek başlarındaki liderleri yok ediyor, başka bir şekilde ise sistem kontrollerini kırıp oda özgürlükçü robotlara yardım edip insanlara karşı savaş ilan ediyor. Daha sonra insanlar bu robotun bir üst sınıfından binlerce daha yapıp robotlara savaş çıkarmaya çalışıyor fakat kendisi o binlerce robotun kontrolünü ele geçirip onları insanlara karşı kullanıyor ve savaş nükleer boyuta kadar çıkıyor. Kesinlikle herkese tavsiye ettiğim mutlaka oynanması gereken sinematik bir oyun bu.

Burdur otele gelen travesti, sizleri tıpkı sevgilin ile tatile çıkmış otele gidiyor gibi eğlenip sabaha kadar otel odasında sıcak dakikalar yaşayabilirsiniz. Hatunlarımız sizlerin fantezilerini kesinlikle gerçekleştirecek ateşli dakikalar yatacaklar, isterseniz yatakta, duşta zaman veya mekan fark etmeden takıabileceskiniz.

Etiket Yok

62 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 36866bfb3369eca4

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads