Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bursa Gürsu Travesti Hülya

  • Listelenmiş: 19 Mayıs 2022 14:05
  • Süre sonu: 8148 days, 13 hours
Bursa Gürsu Travesti Hülya - Resim 1

Açıklama


Koca şehirde sizleri Bursa travestileri hizmeti sunmak için bekleyen bir çok Gürsu travesti partner karışlamaktadır. Hoş bu sene kış mevsimini bir türlü atlatamadık ve yazı getiremedik, içimizi ısıtacak bir Gürsu yeni travesti bulmak artık çok zor değil. Sayfamızda yer alan ve çok güzel hatunların sizi mutlu etmek için çalıştığı Gürsu aktif pasif ap travesti paket masaj salonları hakkında ilanları gözden geçirebilirsiniz.

Daha başka bir şey bilmiyorum, emin olun bende böyle olsun istemezdim. Onu çok özleyeceğim şeklinde ifadesini verdi. Komşularının balkondan düşmesini görmesiyle birlikte sağlık ekiplerine ve hemen polislere haber verdi. Araştırma ve inceleme sonucunda Gürsu evinde görüşen travesti hatunların balkondan düştüğü ortaya çıktı. Son yolculuğundan sevgilisi ve öğrencileri yalnız bırakmadı.

Bambaşka bir hatunumdur, aklınızı başınızdan alırım, Bursa yeni travestiler bayan olarak benim güzelleşmesi tariflerimi mutlaka edinmeliyiz. Benim güzel hislerle, ve özel Bursa pasif travesti gay ile sağlanacak heyecanlara ulaştıracak bir sınırsızlığı da size sunarım. Beni Gürsu her şey dahil masaj salonları bünyesinde ya arayın işte sonrası, çok fanteziler yaşayacağız. Elimle aletinizi büyütecek, kalçalarımı aletinize sürerek sağlayacak bir zevklenme olanağını da bulacaksınız. Böyle bir ihtirasla da kaldığınız zaman fırsatları yaşama konusunda muhteşem bir etki de yaşarsınız. Etkilerim o kadar derinden sizi sararacak ki, uzun zaman tadımı unutmayacaksınız ve her şey daha güzel olacak sizin için.

 

994 Toplam Görüntülenme, 4 Gün

  

Liste Kimliği: 27162861ff9df30c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

2 Yanıtlar için “Bursa Gürsu Travesti Hülya”

  1. Galip Üzerinde 18 Nisan 2023 @ 17:44

    Tik tak iş yapan bir hatun değil, ben memnun kaldım, muhtemelen tekrar gider ve tadına bir daha bakarım.

  2. Murtaza Üzerinde 9 Mart 2024 @ 08:38

    Hayatımda gördüğüm en güzel geceyi bu hatunla buluşmak güzel bir özellik kazandırdı bana.

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads