Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bursa İznik Travesti Vefa

  • Listelenmiş: 23 Aralık 2023 16:31
  • Süre sonu: 631 days, 13 hours
Bursa İznik Travesti Vefa - Resim 1

Açıklama


Bugün sizin Bursa travesti ilanı koyan Bursa İznik travesti Vefa ile karşınızdayız. Bursa travestileri deyince akla ilk gelen kadınlardan bir tanesi olmayı başaran bu hatun Bursa trans bayan olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte. Bursa gay ve cd tercihleriniz de fazlasıyla mevcut. Bursa aktif travesti ya da Bursa pasif arayışı içerisindeyseniz, kesinlikle aradığınızı bulacağınızı düşünüyorum. En beğendiğinizi seçerek ateşli saatler yaşamayı da siz elit beylerin tercihine bırakıyorum.

Bir kafede oturup kahvemi yudumlarken, aynı zamanda da konu girmeye çalışmak yine elzem bir durum hâline geldi. Her seferinde aynı durumdan muzdarip olduğumu farkettim. Tam ilker yoluna girdi, artık düzen oturmaya başladı derken, mutlaka bir bokluk çıkıyor ve biz tekrar başa dönüyoruz. Umarım bu sefer de aynı durumları yaşamak zorunda kalmayız. Artık bulunduğum şehirden kendimi başka diyarlara atıp, kafama göre hoş ve güzel zamanlar geçirmek istiyorum. Neden bilemem ama Tanrı bir yürü ya kulum demedi gitti. Benim gıcık ve biraz da uyuzdan bozma ortağım da, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, benim bu sıkılgan durumuma bir çare ve çözüm üretemiyor. Elinden geleni yapmıyor desem günahına girmiş olurum ama yine de ortada sorun olduğu gayet açık. Evlilik ne yazık ki herkesi değiştiriyor. Üzerine bir de eşiniz ne iş yaptığınızı bilmiyorsa, durum daha da vahim. O nedenle de be yapmak lazım, asla evlenmiyoruz.

Etiket Yok

516 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 706586de1f7f688

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

2 Yanıtlar için “Bursa İznik Travesti Vefa”

  1. Uygun Üzerinde 26 Ocak 2024 @ 10:10

    Gerçek bir hatun, kalitesinden asla taviz vermediğini kesinlikle söyleyebilirim.

  2. Haris Üzerinde 10 Ağustos 2024 @ 18:49

    Merhaba, sizi tanımak çok isterim. Bu sayfada yer alan bir çok hatun ile görüşme imkanı buldum, her biri tatlı dilli ve ukala olmayan insanlardı. Sadece bir tanesi ile problem yaşadım, onu da burada isim vermek istemediğimden söylemiyorum.

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads