Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bursa Kestel Travesti Yeşim

  • Listelenmiş: 7 Kasım 2023 15:04
  • Süre sonu: 8148 days, 13 hours
Bursa Kestel Travesti Yeşim - Resim 1

Açıklama


Güzel bir şarkı gibiyim, Bursa travesti bayan olarak bana doyamazsınız, amacım her zaman hem kendimi hem de benim tadıma bakmak isteyeni mutlu etmektir. Ben bir Bursa Kestel travesti bayan olarak muazzam güzelliğim ve sekste olan müthiş başarılı performansım ile göz doldurmaya her zaman devam ediyorum.

Harika ve seksi bir Bursa Kestel yeni travesti bayan olarak alınan ifadesinde sevgilisi hakkında şu cümleleri kurdu. Cabir ile uzun bir ilişkimiz vardı. Birbirimize asla bir saygısızlık yapmadık. Gerçekten de çok iyi bir insandı. Bu şekilde olmasını asla istemezdim. Aldatma gibi bir şey söz konusu bile değil. Çünkü bu adam gerçekten de beni herkesten çok kıskanırdı. Hiç erkek arkadaşım olsun istemezdi, bundan dolayı çok fazla tartışma yaşıyorduk. Bir süre bu konular aramızda asla geçmedi. Olay günü de telefonumda en yakın arkadaşımla olan konuşmamı gördü, ve bana bağırmaya başladı. Bende ona bağırmaya başladım. Sonra ben evden ayrıldım, gerisini bilmiyorum artık geri zekalı kendine ne ettiyse orası onun sorunu.

Dediğim gibi Kestel ap travesti bayanlar arasında profesyonel hizmeti sunan benim gibi muhteşem tatta bir azgınlıkla da yakın sıcak olacağımız bir hatun bulmanız elbet zor olacaktır. En güzel pozisyonları, hiç durmadan, süreye ve sayı sınırına takılmadan yaşamak bizim elimizde. En sonuna dek yaşama şansı, hayatın anlamını birlikte de bulabileceğimiz bu ortamlarda bulabilirsiniz. Sevişmelerin de güzel noktaları da muhteşemlikle ilerleme imkanı da tanıyacağım için etkili bir olanağa da ulaşım sağlarsınız. Bence Kestel kendi evinde görüşen travesti bayanlar içerisinde, değişik ileri düzey Kamasutra tarzında pozisyonları da bulabileceğimiz, harika ortamlar yaratabiliriz.

  

934 Toplam Görüntülenme, 6 Gün

  

Liste Kimliği: 60362862669ad8ba

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Bursa Kestel Travesti Yeşim”

  1. grak Üzerinde 17 Temmuz 2023 @ 22:32

    Ben bu hatunun arabasını tamir ettim, bana çok güzel bir şekilde ödeme yaptı, hayatımın en güzel zamanıydı diyebilirim.,

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads