Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bursa Yıldırım Travesti İlanları

  • Listelenmiş: 6 Ocak 2024 13:36
  • Süre sonu: 643 days, 7 hours
Bursa Yıldırım Travesti İlanları - Resim 1

Açıklama

Sizin için hayata yeni bir bakış açısı yakalatacak Bursa travestileri numaraları sunan bir sitedesiniz. Bu sayfada Bursa Yıldırım travesti numaralarına telefonlarına ve fotoğraflarına rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Mis gibi bahar havası ve masmavi deniz eşliğinde burada bir başka güzel oluyor. Bildiğin bir cennet, yaratan tüm güzellikleri bu bölgeye vermiş sanki, diğerlerinden çalıp da bu doğa harikası yere eklemiş vesselam

İsmimden de anlayacağınız üzere henüz açmamış bir gülün goncasıyım ve o mis kokulu yapraklarımı sizinle açmak için can atıyorum. Seksi ve alev alev yanan vücudum dallarına dokunmanız için sizlerin şifalı ellerine muhtaç ve tüm arzu ve şehveti ile siz yakışıklı kocalarımı bekliyor. Henüz 23 yaşında Bursa Yıldırım yeni travesti olarak sizlere en kaliteli hizmeti vermek için o kadar sabırsızlanıyorum ki anlatamam. Benim mis kokan tenimde kendinizi zevkten kaybetmenizi ve beni de aşktan çılgına döndürmenizi iple çekiyorum.

Benim yerim merkezi konumda ve genelde görüşmelerimi evde yapıyorum ama sizin istek ve taleplerinize her şekilde uyarım. Ayrıca sizinle tatile de gelebilirim, uzun süreli partner olarak da hizmet veriyorum. Sizden ricam beni boş muhabbet için aramayın, ne istediğinizi bilin öyle arayın.

Etiket Yok

510 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 55659929afd5e3c

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads