Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Diyarbakır Karapınar Travesti Hülya

  • Listelenmiş: 12 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9109 days, 13 hours
Diyarbakır Karapınar Travesti Hülya - Resim 1

Açıklama

Diyarbakır Karapınar traverstiler çok bilinmese de size göre bir hatun her zaman yakınınızda, Diyarbakır travesti Hülya ateşli ve doyumsuz bir kadın. Sizlere yatakta sınırlarının olmadığını her zaman aç ve doyumsuz olduğunu kesinlikle gösterecek, doruklara kadar yaşayacaksınız. Diyarbakır aktif ve pasif, trans, cd travesti fantezilerinizi yaşamanıza yardımcı olacak sizlere elbiseleriyle ve donanımlarıyla hayallerinizdeki geceyi yaşatacak.

Kilo almak neden bu kadar kolay iken zayıflamak bir o kadar zor anlayamadığım işlerden bir tanesi, kilo alamayan insanlarda anlayamıyorum gerçi orası ayrı bir mesele. Yemek yemek o kadar kolayken yememek bu kadar zorluyor ya, haftalarca git az ye düzgün beslen 2 kilo kaybet ama 2 gün boyunca sağlıksız olan ama tatları efsane tuzaklara düş ye 3. gün tartıda 3 kilo fazlanı gör ve kafayı sıyır. Resmen dolandırıcılık bu kardeşim! merak ediyorum acaba bir gün zayıflayıp hedefimdeki kiloya ulaştığımda tekrar istediğim gibi beslenip kilo almadan hayatıma devam edebileceğim mi diye ?

Diyarbakır Karapınar eve gelen travesti, sizleri kapıda karşılayacak kendi evinizde gibi hissedeceksiniz ve geriye sadece hayatı doruklarına kadar yaşamak kalacak. Diyarbakır Travesti Hülya bölgesindeki en ateşli ve seksi hatunlardan bir tanesi, neden diye soracak olursanız bunu açıklamak işe hiç uğraşmama gerek yok, sadece onu bir kere görün ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Etiket Yok

90 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 63566ba0b97a7b90

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads