Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

İstanbul Genç Travesti

  • Listelenmiş: 14 Ağustos 2024 20:00
  • Süre sonu: 9111 days, 13 hours
İstanbul Genç Travesti - Resim 1

Açıklama

Sizlere birbirinden farklı İstanbul genç travesti bahsedeceğim, birbirinden farklı ateşli ve seksi hatunlar sizleri bekliyor. İstanbul aktif ve pasif, trans, cd travesti fantezilerinizi gerçekleştirmek, hayallerinizdeki seksi yaşatmak için birbirinden farklı aradığınız türde hatunlar burada. İstanbul otele gelen travesti, yanınızdaki seksi hatunu kolunuzu takıp bir otele gidebilir ve güzel anlar yaşayabilirsiniz.

Gelelim bugün ki konumuza, yine bir oyundan bahsedeceğim sizlere yıllardır türündeki sıralamada bir numarada kalmayı başarıp, ama yapımcının gözünü bu lanet olası para denilen icat boyadığı için oyunu geliştirmekle uğraşmayıp her şeyi para kazanmaya döktüğü için güzelim bir oyunun tarihteki yerini kaybetmesine çok az bir zaman kalmış durumda. oyundaki hilecilerin çoğalması ve buna bir çözüm üretmek yerine, oyuna sürekli yeni gereksiz kostümler getirip para kazanmak daha cazip gelmiş olmalı ki bu şekilde hala köstüm çıkarmaya devam ediyor yapımcımız. Anlamıyorum bir soruna çözüm yolu bulsan ve daha fazla insanı oyununa çeksen, durumları düzelttikten sonra yine para kazanmak için uğraş arkadaşım bu tabii ki seni hakkın! Ama kim uğraşacak o kadar şeyle kostüm ekleyip para kazanmak daha kolay böyle devam etmeni bir tarihin bir efsanenin yıkılışını bize izlettiğin için sana minnetlerimi sunuyorum.

İstanbul Travesti sarışın, minyon, uzun boylu, balık etli hayalinizdeki hatunların hepsi bu büyüleyici şehirde sizleri bekliyor olacak. Tek yapmanız gereken sitemize girip beğendiğiniz hatunu seçmek ve ona ulaşım sağlamak bu kadarcık uzağınızda.

 

Etiket Yok

239 Toplam Görüntülenme, 7 Gün

  

Liste Kimliği: 51066bcad3ed26df

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads