Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Kayseri Otele Gelen Travestiler

  • Listelenmiş: 8 Eylül 2024 08:00
  • Süre sonu: 9133 days, 7 hours
Kayseri Otele Gelen Travestiler - Resim 1

Açıklama

Merhaba beyler, sizlere Kayseri otele gelen travestiler’ den bahsedeceğim. Otel odasının kapalı kapılarının arkasında hoş vakitler geçirebileceğiniz bu hatunlar, siz beylere hizmet etmek için buradalar. Kayseri travesti sitemize bir göz atıp, onlarca hatunun sadece sizlere özel paylaşmış oldukları fotoğraflara bakabilir, hoşunuza giden bir hatun bulduğunuz zaman hemen numarasından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kayseri travesti konuları yaz yaz bir yere kadar, birazcık konuşalım artık sıkıldım, diziler başlıyor artık akşam insanları televizyon başına bağlayacak ve ekran süreleri geçirerek resmen hayatlarımızdan süre çalmaya devam edecekler. Ha diyeceksiniz sanki sen izlemiyorsun, babalar gibi izliyorum vallahi başka yapacak neyim  var ki travesti hatun konuları girip sitenin gelişmesine yardım ederken siz çapkın beylerinde kendisine güzel bir hatun bulup ta bir şeyler yapmanızı bekliyorum işte.

Kayseri eve gelen travestiler, sizleri kendi evlerinde karşılayacak kapıda ateşli bir elbise ile sadece sizi arzulayan bir kadından daha güzel ne vardır acaba şu dünyada, tabii ki işini bilen travesti bir hatun. Yatakta harikalar yaratacak ve sabaha kadar hunharca sevişeceksiniz.

Etiket Yok

58 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 57966dc832f4cc4b

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads