Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Manisa Akhisar Travesti Ezgi

  • Listelenmiş: 12 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9106 days, 13 hours
Manisa Akhisar Travesti Ezgi - Resim 1

Açıklama

Manisa Akhisar travesti olarak burdayım, Manisa Akhisar Travesti Ezgi sizlere unutamayacağınız ateşli dakikalar yaşatacak. Manisa Travesti denilince akla ilk gelen seksi ve ateşli bir hatunum, Manisa aktif, pasif, trans, cd travesti, fanteziler ve inanılmaz kıyafetler ile sizi karşılayacak ateşli anlar yaşatacak. Manisa evi olan travesti olarak sizleri karşılayacak sanki kendi evinizmiş gibi rahat bir şekilde davranabileceksiniz.

Boş yapma vaktim geldi ve geçiyor sıradaki boş konum ne olsun diye düşünürken burada biraz daha kelime doldurabilirim diye düşündüm, anlatmaya başlıyorum küçük bir kızın okul projesi için bir cinayeti konu aldığı ile ilgili bir dizi izliyorum, aslında ilgimi biraz geçti ama biraz da garip geliyor nedense köydeki herkes gıcık ve sinir bozucu, böyle insanlarla iletişim kurmaya çalışsam herhalde bir tanesi ile güzel bir kavga ederdim. Neyse film değil mi, tabi ki zorluklar ile karşılaşacak ana karakterimiz yoksa bir anlamı olmazdı ki! konular çok basit ve aynı gelmeye başladı artık, ana karakterimiz bir sorunla karşılaşır, çözmek için bir takım zorluklarla uğraşır ve tabi ki mutlu son olay çözüldü, karakterimiz kahraman oldu ve başardı her şey olması gerektiği gibi yaşandı ve bitti. Nerde o o kadar zorluklarla uğraşan eski karakterler.

Konumuza tekrar dönelim Manisa Travesti size harikalar yaratacak hayallerinizi süsleyecek, bir kere gördüğünüz zaman bir daha asla aklınızdan çıkaramayacak ve unutmayacaksınız. Manisa otele gelen Travesti size her türlü hizmetinizde, tek yapmanız gereken sitemize girmek ve hoşunuza giden hatunu seçmek.

Etiket Yok

116 Toplam Görüntülenme, 5 Gün

  

Liste Kimliği: 57666b561294b275

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads