Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Manisa Akhisar Travesti Nur

  • Listelenmiş: 14 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9110 days, 13 hours
Manisa Akhisar Travesti Nur - Resim 1

Açıklama

Ben Manisa Akhisar travesti Nur, sizlere kendimden bahsedeyim beyler 1.64 boyunda 51 kilo bir hatunum. Yatakta sınırları zorlamayı severim ve fantezilerinizi gerçekleştirmek için buradayım. Alanya Aktif ve pasif, trans, cd travesti fark etmeksizin hayallerinizi gerçekleştirmek için buradayım. Sizlere özel kıyafetlerim ve fantezi donanımlarım var. Alanya eve gelen travesti sizleri evde karşılayacağım, üzerimde istediğin şekilde seksi kıyafetler olacak ve sabaha kadar ateşli saatler harcayacağız.

Sanal gerçeklik diye bir kavram var. Bu teknoloji daha yeni yeni gelişme çağına girmiş olsa da ilerideki teknoloji avantajlarda sağlandığında inanılmaz bir reva göreceğine kesinlikle eminim. Düşünsenize sanal gerçekliğe beynimiz ile tam bir şekilde bağlandığımız zaman gerçeklik kavramını fark edemeyecek duruma geleceğimiz aşina. Çoğu insan gerçek olmasa da, gerçek görünen bu dünyada hayallerini gerçekleştirebilecek, kimisi kılıçlı bir şövalye olup atıyla gezer iken, kimisi ise uzay gemisine binip evreni gezecek cidden harika bir olay! Ama bunun kötü olayları da birlikte getireceğine inanıyorum ben şahsen. Sanal ortamda fazla durmaktan dolayı oluşacak hastalıklar. İnsanlar vücut fonksiyonlarını kullanmadığı için ilerleyecek olan kilo hastalıkları çoğalacak durum bazı kişiler için geri adım atılamayacak bir hale geleceğinden şüphe yok.

Manisa Akhisar otele gelen travesti, sizleriniz tıpkı bir sevgiliniz gibi sizinle beraber takılacak otellere gelecek ve fantezilerinizi gerçekleştirecek.

Etiket Yok

96 Toplam Görüntülenme, 2 Gün

  

Liste Kimliği: 63766bbb81eba67f

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads