Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Ordu Travesti Meryem

  • Listelenmiş: 15 Eylül 2024 20:00
  • Süre sonu: 9141 days, 7 hours

Açıklama

Selam canlar ben Ordu travesti partneriniz Meryem, kısaca sizlere kendimden bahsedeyim 1.60 boyunda 52 kilo bir hatunum, temizliğime ve bakımıma oldukça dikkat ederim. Karşımdaki partnerimi baştan çıkarmak için ateşli elbiseler giyinmeye işimi mutlaka iyi yaparım. Benim ile bir kere yatakta vakit geçirdikten sonra müptelam olacağınıza emin olabilirsiniz. Yatakta olan hünerlerimi konuşacak olur isek partnerlerimi asla kırmam kontrolü onların eline bırakırım ve istedikleri pozisyona girmeye çalışırım.

Sizleri isteğe bağlı olarak evimde karşılayabilirim yada beraber bir şekilde otellere gidip güzel vakitler geçirebiliriz. Otel odasının kapalı kapılarının arkasında, ister iseniz sıcak bur duşun altında yada bir kanepede sabaha kadar hunharca sevişebiliriz. Sizlere Ordu aktif veya pasif, trans, cd travesti olarak hizmet sunarken en uçuk fantezilerinizi bile gerçekleştireceğimden emin olabilirsiniz.

Arkadaş yaz yaz bıktım hadi biraz da beraber sohbet edelim konuşalım, uzun süredir sizler ile konuşmuyorum haliniz hatırınızı sormuyorum alındıysanız da hiç umurumda olmayacak buna emin olabilirsiniz. Ama eğer buraya kadar gelip bu yazıyı buraya kadar okuyan birisi olduysa ona en içten özürlerimi sunarım ve güzel günler geçirmesini dileyip aranızdan ayrılıyorum.

Etiket Yok

26 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 31466e6ca69392dc

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads