Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Şişli Travesti

  • Listelenmiş: 29 Ocak 2024 13:33
  • Süre sonu: 8906 days, 7 hours
Şişli Travesti - Resim 1

Açıklama

İstanbul Şişli travestileri numaraları reklamları sıralamasında çıkan sayfamızdan bizi takip ederseniz, çok memnun kalacağınız ortamlar yaşayabilirsiniz. Hiç rahat durmadan her şeyi oluruna bırakan İstanbul travesti modeller sayesinde rahata ve huzura kavuşacağınız özel bir ortam size sunulabilir.

Merhaba çapkınlar ben Şişli yeni travesti Yaren. Azgın sarışınınız olarak 1,68 boyunda, 27 yaşında ve 58 kiloda, istekli ve seksi bir hatunum. Görüşmelerimi kendi yerimde yapıyorum. Merkezi konumda, giriş çıkışı rahat konumda olan kendi yerimde oturuyorum.

Özel zamanları rahatça yaşamamız için, hiç zorlanmadan bulabileceğiniz, rahat ve temiz dairemde sizleri sekse doyurmak için elimden geleni yapıyorum. Şişli aktif pasif ap travesti olarak anal ilişkiye girmiyorum, lütfen teklif etmeyiniz, bunun dışında sizi memnun etmek için elinden geleni yapacak bir kadınım. Seksi yaşamayı ve yaşatmayı seviyorum, benimle çok güzel zamanları geçireceksiniz. Detaylı bilgi ve randevu için beni istediğiniz zaman çekinmeden arayabilirsiniz.

Etiket Yok

645 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 60265b77ced0773d

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads