Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Zonguldak Kozlu Travesti Meryem

  • Listelenmiş: 11 Ağustos 2024 08:00
  • Süre sonu: 9106 days, 13 hours
Zonguldak Kozlu Travesti Meryem - Resim 1

Açıklama

Selam canlarım Zonguldak Kozlu Travesti Meryem ateşli bir hatunum. Zonguldak Travesti Meryem yatakta sınırları olmayan, doyumsuz seksi fena bir hatunum. Sizlere ateşli geceler yaşatabilecek, fantezilerinizi zorlayacak inanılmaz anlar yaşatabilecek bir hatun. Zonguldak eve Gelen travesti, sizleri kapıda karşılayacak, ateşli elbiseleri ile mükemmeliyeti yaşayacağınız, sıcak bir ortamda sanki sevgiliniz ile berabermişsiniz gibi hissedeceksiniz. Zonguldak Aktif, pasif, trans, cd travesti hayallerinizin sınırlarını zorlayacak ateşli dakikalar yaşatacak.

Futboldan bahsetmek istiyorum biraz da, koyu ve takımımdan asla vazgeçmeyecek birisiyim. Bu sene harika şeyler başaracağımızdan da eminim, berbat geçen bir sezonun ardından, yeni sezona inanılmaz bir galibiyet ile başlamak beni o kadar mutlu ediyor ki, önüme gelen her malum takımlı arkadaşı ayar ediyorum! Bana yapılsa tabi ki kafayı yerim ve sinirlenirim ama, beni hiç alakadar etmez sonuçta galibiyeti elde eden benim takımım ve buda beni ilgilendirir. Kaybeden arkadaşlara diyecek bir sözüm yok ama arkadaş o kadar da yemezsin yani! Neyse ki daha fazla başarılar elde edeceğimizden dolayı inanılmaz bir sezon beni bekliyor olacak, hiç kimseye acımak yok sadece kazanmak var !

Zonguldak otele gelen travesti, tıpkı bir kız arkadaşınız gibi sizinle mekanlara ve otele gelecek, gece boyunca ateşli ve doyumsuz dakikalar yaşatacak.

Etiket Yok

103 Toplam Görüntülenme, 7 Gün

  

Liste Kimliği: 69466b56a2693864

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads