Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Akseki Travesti Umay

  • Listelenmiş: 12 Eylül 2023 17:26
  • Süre sonu: 8109 days, 7 hours
Antalya Akseki Travesti Umay - Resim 1

Açıklama

Selam çapkınlar, ben azgın Akseki travesti bayan partneriniz Umay. Umarım beni beğenir ve yanıma gelmek istersiniz, bu şeklide birlikteliğimiz eminim çok güzel ve rahat olacaktır. Antalya Akseki travesti bayan numaraları ilanları reklamları bölümünden herkese hitap edecek bir hatun olduğu kesindir.

Türk edebiyatında genel itibariyle, araba sevdasında görüldüğü üzere batılılaşma konusunda üst seviyede olan züppe bir tipi yansıtan Antalya travestileri, alafranga yaşam biçimini benimseyen, batının içeriklerini, mahsullerini kullanmaya başlanıldığı gibi karakterlerle benzerlik göstermektedir. Yukarıda da zikrettiğimiz gibi geleneksel türlerden, yapıdan uzaklaşıldığı ve dolayısıyla batıda modern dönemde ortaya çıkmış olan bir tipi taklit etme, onu her alanda siyasi, sosyal, toplumsal alanda benimseyerek eserlerine konu edindiğini görmekteyiz.

Fakat Akseki yeni travesti bayan ilanları için Tanzimat sanatçılarının bu tipi yaratmada pek de başaralı olduğunu söylememiz mümkün değildir. Neden mi? Çünkü bizim yetişmiş olduğumuz kültür, gelenek ve görenekler, adetler bu yaklaşıma yönelik değildir. Sonradan gelen bir tür olduğundan ötürü tamimiyle bu konuda başarılı olmamız söz konusu bile olamaz. Sadece bize nasıl yansıdığını anlatabiliriz. Böyle bir özenme durumuzun temel sebebi Akseki ucuz travesti olan hayranlığımızdan kaynaklanmaktadır. Batıya özenme hat safhadadır, bu mevzu hem birinci nesil için geçerlidir. Hatta ve hatta ikinci neslin sanatçıları batıya olan o hayranlığından dolayı onların eserlerini yüceltecek kadar batının mahsullerini benimsediğini açık bir şekilde söyleyebiliriz.

 

412 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 70862558c12813c6

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads