Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Kundu Travesti Özlem

  • Listelenmiş: 10 Mayıs 2022 14:46
  • Süre sonu: 8139 days, 13 hours

Açıklama

Burada sizler için özel olarak hazırladığım Antalya travesti ilanların sekmesinde en özel ve güzel Kundu travesti numaraları reklamları seçiminizde uzman bir hatun olan Kundu ap travesti Özlem hanımın ilanını sunuyoruz. Bu harika ötesi kadın, yeni resimleri ve ilanları ile sizlere rehberlik etmekten mutluluk duyacaktır.

Mayıs ayından beri Kundu gay aktif pasif cd telefonları numaraları takımında forma terleten ünlü voleybolcu, sık sık aşk hayatıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan, ikinci kez yollarını ayırmıştı.

Konu elbette seks olduğunda bu konuda benden iyisini bulacağınızı düşünmüyorum çünkü hem gencim hem güzelim hem de enerjim aşırı yüksek. Bir de erkeklerin dilinden anlıyorum, Kundu otele gelen travesti numaraları hususunda, seksi anlar yaşayabiliriz. Bu vesile ile sizin ne istediğinizi biliyorum ve ona göre sizi mutlu etmek için çeşitli yöntemler kullanıyorum. Şunu da eklemek istiyorum ki seks ilişkilerinde açık fikirli olmayı seviyorum.

Bunu hazmedemeyen ve ilişkisine ikinci bir şans vermek isteyen eski aşkına yaptığı şarkılı göndermeyle dikkatleri üzerine çekmişti. Milli voleybolcu, sosyal medya hesabından güzel bir keyifli şarkısını paylaşarak, daha iyisini bulacakmışsın, biraz zor bulursun şeklinde bir hükme varmıştır.

Bana karşı olan tavırlarınızda ne kadar açık o kadar iyi benim için, eğer evimde misafir olmak isterseniz sizi seve seve ağırlamayı kabul ederim. Kundu kendi evinde görüşen evi yeri olan travesti partner olarak güvenilir koşullarda olacaksınız merak etmeyin ben hiçbir zaman partnerimi riske atacak bir şey yapmam.

  

666 Toplam Görüntülenme, 3 Gün

  

Liste Kimliği: 717627a4dbc0b9f0

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads