Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Bursa Yenişehir Travesti Derya

  • Listelenmiş: 12 Mart 2022 19:23
  • Süre sonu: 8080 days, 13 hours
Bursa Yenişehir Travesti Derya - Resim 1

Açıklama


Bir başka güzel Bursa travesti partnerler, harika ötesi zaman geçirmenin en büyük kolaylığı olan Bursa Yenişehir travesti ile tanışmak ve onlarla aynı yatakta çılgınlar gibi sevişmek dururken, sizlere en güzelinden bir bahar tatili sunmak isteriz.

Yukarıda yazıya girerken biraz saçmalamış olabilirim, lütfen kusuruma bakmayınız. Ölüm olayları her geçen gün durmaksızın artıyor. Kadına yönelik şiddet her zamanki gibi en üst seviyede en çok uygulanan şiddetler arasında yer almaktadır, bununla birlikte ve kadına yönelik şiddeti artık ünlü insanlarda uygulamaya başlamışlardır. Oysaki bir ölüm Bursa ap travesti ile olduğu zaman ilk onlar sosyal medya hesabında paylaşıyor. İlk onlar destek çıkıyordu. Ancak işler sosyal medyada yürüdüğü gibi yürümüyor. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan Bursa Yenişehir yeni travesti Özer, eşini acımazsızca darp etti. Ve eşi Mihriban hurmacı bu dakikaları sosyal medya üzerinden paylaşarak Yenişehir yeni travesti olarak gözaltına alındı. Eşi safkan pasif olan bu olay gününü anlatmak için kamera karşısına geçti. Eşimle son zamanlarda çokça tartışıyorduk. Evde çocuklar olmasına rağmen sesler yükseliyor, geriliyordu. Birkaç defa bana el kaldırmaya kalkıştı, ancak vurmamıştı. Aramızdaki tartışmayı ikimizde çok fazla uzatıp geriliyorduk. Hiç birimiz alttan almıyor, aksine üste çıkmaya çalışıyorduk. Ama  ne olursa kimse kocasından şiddet görmeye hakkı yok.

 

919 Toplam Görüntülenme, 8 Gün

  

Liste Kimliği: 90622cc79085dcb

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

2 Yanıtlar için “Bursa Yenişehir Travesti Derya”

  1. ömer Üzerinde 23 Mayıs 2022 @ 19:43

    kölen olurum lütfen ara 0539 507 05 8*

  2. Nahit Üzerinde 8 Ağustos 2022 @ 22:35

    Senin gibi bir hatunla seks yapmak demek, hazzı doruklarda yaşamak demektir. Benim için sen bir başlangıcın sahip olabileceği her şeysin.

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads