Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Sincan Travesti Berfin

  • Listelenmiş: 25 Ocak 2024 22:06
  • Süre sonu: 8902 days, 7 hours
Sincan Travesti Berfin - Resim 1

Açıklama


Televizyonda harika bir dizi izlerken ve güzel araba kullanan bir beyefendi denk geldiğinde Ankara travestileri devreye girerler. Bu prenses tarzında bir nazlı bir hatun ile Sincan travestileri bulmak umuduyla bu siteye girmiş olan beyefendilere selam söylemek isteriz.

İlana baktınız, fotoğrafları beğendiniz kızın da şartlarını okudunuz bu kez de bakmanız gereken Ankara yeni travesti bayan olup olmadığı pek bir malumdur. Çok güzel bir hayatı olsun dediğimizde, eğer su sektörde istekli bir şeklide çalışıyorsa fazla uzaklara da gitmenize gerek yok hemen gidin takılın bence.

Kimisi ayak üstü tik tak yaparlar, kimisi de yataklarına kadar davet ederler, sizin ne şekilde hoşunuza gidiyorsa ona göre bakın ayarı. Lakin özelikle ucuz çalışan travestilerden kadınlar ile birlikte olurken kondom kullanmaya mutlaka özen gösterin. Sonuçta Ankara kaliteli travesti kızlardan çok daha fazla erkekle birlikte olacaklar ve hastalık vs bulaştırma riskleri diğerlerine nispeten daha fazla olacaktır. Derdiniz sevişmek değilse eğer maskenizi takın domaltın takın geçin derim ben. Sevincinizin kursağınızda kalmaması ve hemen olmayacak bir haklılık yaşamamanız adına ciddi şekilde eğlenmenizi dilerim.

Etiket Yok

530 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 4565b2af8b1c488

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads