Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Antalya Aksu Travesti Tutku

  • Listelenmiş: 20 Mayıs 2022 20:10
  • Süre sonu: 8149 days, 13 hours
Antalya Aksu Travesti Tutku - Resim 1

Açıklama

Seni öperim bebeğim, ben Antalya travesti numaraları içinde en çok kabul gören Aksu travesti bayan Tutku. Bir kadından beklediğiniz bütün cinsel donanım ve seksapelime benim bedenimde fazlasıyla mevcut olmakla birlikte, bu iş ruhuma kadar işlediğinden karşılıklı olarak zevk verme olayını doruklara çıkartacağım.

Uzun zamanlardan yılından bu yana görev yapan ve ilçe halkı tarafından sevilen otuz dört yaşındaki beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Adamın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden olurken, mesai arkadaşları öğretmen Aksu yeni travesti bayanı son yolculuğuna uğurlamak için memleketine gitti.

Seçkin bakımlı her ortamda zarafetti ile çevresinde el üstünde tutulan bir kadınım. Etrafımdaki bütün erkeklerin hayalleri süslemeye kararlı eşsiz zarafette Aksu kendi evinde görüşen travesti bayan partnerim, cinsel beraberliklerinde güzel stilde seksinizim özel bir tutku yaşatmaya alışık en özgür yönlerini sunacak titizlikte samimiyet yaşatacak bakımlılıkta kadınım. Vefat eden kıymetli öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza sabırlar ve başsağlığı dileriz dedi. Öğrencileri ve bir çok seveni onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Başta okul müdürü olmak üzere okul görevlileri de cenaze töreninde hüngür hüngür ağladı. Cenaze töreninde sınıfındaki bir öğrenci öğretmenine acıklı mektubu bütün herkesin yüreğini burktu.

 

730 Toplam Görüntülenme, 5 Gün

  

Liste Kimliği: 966287c874ee7d1

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Bir Yanıt için “Antalya Aksu Travesti Tutku”

  1. Atıf Üzerinde 14 Aralık 2023 @ 00:52

    Ne yapsam ne etsem, seni aklımdan çıkartamıyorum, kırmızı ışıkta geçmek gibi bir şey benimki.

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads