Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

Ilan Verin


 

Üsküdar Travesti

  • Listelenmiş: 28 Ocak 2024 11:31
  • Süre sonu: 8905 days, 7 hours
Üsküdar Travesti - Resim 1

Açıklama

Gerçekten büyük bir şehir ve insanları inanılmaz kalabalık bu derece yoğunlukta İstanbul travestileri aramalarının yapılması da gayet mantıklı. Gördüm ve beğendim bunları yapmayacağım ama Üsküdar travestileri bir harika sevişiyorlar dostum. Bununa alakalı bir yazımı sizlere hemen belirtmek ve yayınlamak niyetinde olarak işe koyuldum.

İşte sonunda tekrar sizlerle birlikteyim ben Üsküdar yeni travestiler tarzında bir bayan olarak sizlere hayatınızın en güzel  ve özel zamanlarını yaşatmak için buradayım. İsteğiniz ne olursa olsun, size gerçek anlamda kaliteli hizmet sunacak bir İstanbul eşcinsel birey ile unutulmaz ve tekrar yaşanası anlara imza atmak isterseniz tek yapmanız gereken bana ulaşmak. Herkesin bu hayatta bir uzmanlığı var. Benim uzmanlık alanım da erkeklere zevk vermek, ve inanın bana beyler bu işte  gerçekten de çok iyiyim. Beni arayıp bana ulaşarak  kendinizi şımartabilirsiniz.

Üsküdar güzel ve aktif travesti için en gözde travesti bayanlarından birisi olarak kendime olan sonsuz özgüvenim ile birlikte size bu profil yazısını oluşturmaktan çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim canlarım. Ben sizinle görüşeceğim yer ve mekanlara kısıtlama koymadan, dilediğiniz her an ve her yerde size eşlik ederek gecelerinizi şenlendirmek ve ruhunuzu canlandırmak adına buradayım.

Etiket Yok

638 Toplam Görüntülenme, 1 Gün

  

Liste Kimliği: 33265b60db0999d5

Sorunu Bildir

Talebinizi işleme koyuyor, lütfen bekleyin.....

Cevap Bırakın

Popüler Travesti İlanları

Sold Ads